528963

آزمایش CEA

آزمایش CEA :

بافت جنین حاوی پروتئینی می باشد به نام CEA که در رحم مادر یافت می شود این پروتئین بعد از زایمان کاهش یافته یا از بین می رود . در بالغین مقدار غیرطبیعی این پروتئین می تواند علامتی از علائم سرطان می باشد . جهت اندازه گیری میزان CEA نیاز به انجام آزمایش خون و چند سی سی خون از ورید دست می باشد . انجام آزمایش CEA به منظور تشخیص سرطان انجام نمی شود بلکه به منظور بررسی میزان تاثیر درمان و تعیین دوز داروهای مصرفی بیمار می باشد همچنین گاهی به منظور چک عدم بازگشت سرطان می باشد . نرمال میزان CEA بدن بین صفر تا 2.5 میکروگرم در لیتر می باشد البته در افرادی که استعمال دخانیات دارند بین صفر تا 5 است .

آزمایش CEA

علل افزایش CEA :

التهاب کیسه صفرا
بیماری های کبدی ( سیروز )
التهاب دیورتیکول
استعمال شدید دخانیات
التهاب روده
عفونت ریه
التهاب لوزه المعده
زخم دوازده
عفونت های پوستی
هماتوم
خونریزی شدید ( این مورد به ندرت رویت می شود .)

بالا بودن CEA در بیمارانی که سرطان داشته اند و درمان شده اند مثل سرطان های سینه ، دستگاه تناسلی، کولون ، ریه ، پانکراس و  تیروئید می تواند به معنای بازگشت سرطان باشد . بیشتر سرطان ها CEA تولید نمی کنند در نتیجه میزان نرمال CEA در آزمایش خون نمی تواند دلیل بر حضور نداشتن و غربالگری سرطان باشد . چنانچه سرطان در بدن درمان گردد میزان CEA بعد از شش ماه به میزان نرمال خود بازمی گردد .

آزمایش CEA :

این آزمایش در بیشتر مواقع از طریق چند سی سی خون از بدن فرد قابل تشخیص است اما گاهی در مایع شکمی و مایع مغزی نخاعی جهت نشان دادن میزان توسعه سرطان ، اندازه گیری می شود . انجام این آزمایش نیاز به شرایط خاص و ناشتائی نمی باشد.

باتشکر مدیریت وب سایت آزمایشگاه تشخیص پزشکی کوشا

آزمایشگاه-کوشا

آزمایشگاه تشخیص طبی |آزمایشگاه کوشا|آزمایشگاه کرج

آزمایشگاه تشخیص طبی |آزمایشگاه کوشا|آزمایشگاه کرج

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>